Therapieën

Triggerpoint massage:
Massage specifiek gericht op de behandeling van verkrampingen in de spieren, zogenaamde triggerpoints, die voor veel lichamelijke pijnklachten kunnen zorgen. Dit gebeurt vaak door middel van cupping, het verbeteren van de doorbloeding met behulp van plastic cups.

Bindweefsel massage:
Massage specifiek gericht op het losmaken van verklevingen van het bindweefsel. Deze verklevingen kunnen zorgen voor problemen met bewegen.

Manuele lymfedrainage:
Massage die tot doel heeft om de afvoer van overtollig lymfevocht te verbeteren. Hierdoor zal de spanning in bijvoorbeeld handen, voeten en benen verlicht worden.

Fibromassage:
Massage specifiek gericht op het verminderen van de klachten van deze weke-delen reuma, waarna de ademhaling normaliseert, het hartritme daalt en de stress en de pijn in het lichaam verminderen.

Hoofdpijn/migraine massage:
Specifieke behandeling door een zachte vorm van massage om de symptomen van migraine te verlichten.

Zwangerschapsmassage:
Massage die erop gericht is om pijnklachten, bijvoorbeeld in de rug en buik (bandenpijn), tijdens de zwangerschap te verlichten.

Oncologische massage:
Massage die zorgt voor ontspanning na een chemo-behandeling. De massage wordt ervaren als een weldaad voor lichaam en geest.

Cranio sacraal massage:
Massage die erop gericht is de klachten van verharding van het bindweefsel in het Cranio Sacraal systeem (centrale zenuwstelsel) te verzachten.

Sportmassage:
Massage die erop gericht is om de doorbloeding van de spieren te stimuleren. Dit is een vrij stevige massage waarbij diep in de spieren wordt gemasseerd.

Elastisch tapen:
Met behulp van elastisch tape bepaalde spieren helpen spannen dan wel ontspannen, een en ander ter ondersteuning van behandeling.

Massage bij hoofd-, nek- en schouderklachten:
Massage die de spanning in hoofd, nek en schouders verlicht. Hiermee kunnen ook houdinggerelateerde problemen verminderd worden.

Rug- en bekkenmassage:
Massage die de spanning in rug, voornamelijk onderrug, en het bekkengebied verlicht.

Breuss massage:
Een fijngevoelige energetische rugmassage, die psychische, energetische en lichamelijke blokkades kan oplossen.

Dorn therapie:
Een subtiele en zachte behandeling om een beenlengte verschil op te heffen, een eventuele scheefstand van het  bekken te corrigeren en rugwervels recht te zetten en weer mobiel te maken.