Massagepraktijk in de 1,5 meter samenleving

Het is inmiddels al heel normaal geworden: de 1,5 meter samenleving. Onze praktijk houdt zich aan alle noodzakelijk maatregelen en u kunt dan ook weer als vanouds een afspraak maken voor een behandeling.

Mocht u na de gemaakte afspraak toch (lichte) klachten krijgen dan verzoeken wij u de afspraak te annuleren. Indien u tijdens de behandeling toch verkoudheidsverschijnselen heeft, moet ik de behandeling staken. U dient deze behandeling wel te betalen. Indien u zelf de afspraak annuleert, is dit uiteraard kosteloos.

Daarnaast hebben wij in de praktijk aanvullende maatregelen genomen ten aanzien van hygiëne.

Maken van een afspraak telefonisch of met WhatsApp

Een afspraak maken kan via WhatsApp of per telefoon. U zult een aantal belangrijke vragen omtrent uw gezondheid moeten beantwoorden, de zogenaamde triage.


klik hier voor meer informatie

Aanvullende maatregelen in onze praktijk

Om de behandeling op een veilige en verantwoorde wijze te laten plaatsvinden, zullen er aanvullende maatregelen genomen moeten worden, waar we ons allemaal aan zullen houden.

Denk hierbij aan het desinfecteren van uw handen bij binnenkomst, er staat desinfecterende alcohol voor u klaar, en het uitsluitend betalen via PIN of bijvoorbeeld een tikkie.

Bovendien zullen er per dag minder klanten behandeld kunnen worden aangezien na elke klant de behandelkamer gelucht en gereinigd zal worden.

klik hier voor meer informatie over deze maatregelenNieuwe praktijk

Wij kijken er naar uit om u weer van dienst te zijn zoals u dat van ons gewend bent.

We zullen u over de verdere ontwikkelingen blijven informeren.

Blijf gezond!